Калъф-броня за iPhone 14, съвместим с K TOMOTO (6,1 инча), калъф-броня от течен силикон [Амортизирующий] [Защита от изпъкнали ръбове] [Защита от падане] [Кадифен и мек на пипане] ?
Новинка

Калъф-броня за iPhone 14, съвместим с K TOMOTO (6,1 инча), калъф-броня от течен силикон [Амортизирующий] [Защита от изпъкнали ръбове] [Защита от падане] [Кадифен и мек на пипане] Калъф-броня с рамка (бъз)

BGN 2.67

В магазина

Съвместим калъф-броня за i Phone 14 (6,1 инча), калъф-броня от течен силикон [Амортизирующий] [Защита от изпъкнали ръбове] [Защита от падане] [Кадифен и мек на пипане] Каркасный калъф-броняДизайн с вдигнати краища предпазва вашия любим телефон от падане и надраскване. [Дизайн без облегалка] : Минималистичен дизайн запазва оригиналния външен вид на i Phone и предотвратява прегряване на телефона.Кърпа за почистване. [Идеална за засаждане] : Точно деколтета за всички портове и бутони.[Съвместимост] : Този калъф-броня със силиконова рамка K TOMOTO е съвместим само с i Phone 14 6,1 инча (випуск 2022 г.Чувствителни шапки на бутоните осигуряват бърза реакция. [Следпродажбено обслужване] : Осигурява безпроблемна подмяна в рамките на 1 година и доживотна поддръжка. Поддържа безжично зареждане.Осигурява мека, копринено гладка сцепление с шарка.ТОПЪЛ СЪВЕТ : Силно препоръчително е да го използвате с защитно фолио за обектива.Лесно се побира и се отстранява.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни без колебание, ние ще ви предоставим удобно решение в рамките на 12 часа.Лесен достъп до всички контроли и функции.Кърпа за почистване.Не създавайте заглушаване на високоговорителя, камерите и други пристанища. [Защита от падане] : Висококачествен течен силиконов материал е различен удар, нескользкостью и дълголетие.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират