Квадратен патронник патронник ER32 от Плътна Стомана с Шестоъгълни Глави ER Пружинен Патронник Блок за Струг cnc Гравиране Машина За Рязане на Притежателя на инструме?
Новинка

Квадратен патронник патронник ER32 от Плътна Стомана с Шестоъгълни Глави ER Пружинен Патронник Блок за Струг cnc Гравиране Машина За Рязане на Притежателя на инструмента 1 бр. (Цвят: Квадратен ER 32)

BGN 38.47

В магазина

3 За паралелни, квадратни и шестоъгълни форми, а също така и за пробиване на напречни дупки под ъгъл 60, 90 или 120 градуса. За бърза настройка на CNC. Може да се използва и стои вертикално. Изработени от инструментална стомана, закалена и buffed до плоскостности 0,0005 инча, надеждност и съгласуваност. Изработени от инструментална стомана, закалена и buffed до плоскостности 0,0005 инча, надеждност и съгласуваност. За бърза настройка на CNC. Може да се използва и стои вертикално.Тренировки за увеличаване на дупки. За паралелни, квадратни и шестоъгълни форми, а също така и за пробиване на напречни дупки под ъгъл 60, 90 или 120 градуса.Тренировки за увеличаване на дупки.Движи Отвора Тренировки Квадратен ER32 Цанга блок Патронник Твърд Стоманен Шестостенния ER Пружинен Патронник Блок За Струг cnc Гравиране Машина За Рязане на Притежателя на Инструмента 1 бр.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират