Сгъваема Туристическа Чаша от Неръждаема Стомана Teensery, Сгъваема Преносима Чаша с Брелоком за Ключове, за Отдих, Туризъм, Пикник (Голяма)
Новинка

Сгъваема Туристическа Чаша от Неръждаема Стомана Teensery, Сгъваема Преносима Чаша с Брелоком за Ключове, за Отдих, Туризъм, Пикник (Голяма)

BGN 14.04

В магазина

Материал : Тази сгъваема чаша е изработена добро качество от неръждаема стомана, устойчива на ръжда и корозия, я не е лесно да се прекъсне, тя е здрава и трайнаПратката включва : 1 бр.Материал : Тази сгъваема чаша е изработена от висококачествена неръждаема стомана, не са податливи на корозия, я не е лесно да се раздели, тя е здрава и трайна.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Портативен дизайн : Чаша разборная и идва с брелоком, му е лесно да носят със себе си, можете да сложите в раницата или да виси на чанта. чудесно за отдих, като например къмпинг, туризъм, пикник, барбекю, риболов и много други. сгъваема чаша от неръждаема стомана.Широко приложение : Чаша може да се пълни с вода, сок, напитки и т.Портативен дизайн : Чаша разборная и идва с брелоком, му е лесно да носят със себе си, можете да сложите в раницата или да виси на чанта.Размер (приблизително) : на Разположение са 3 размера; Капацитет 70 мл/150 мл/250 мл, от по-подробен размер, както е показано на фигурата.Пратката включва : 1 бр. сгъваема чаша от неръждаема стомана.Широко приложение : Чаша може да се пълни с вода, сок, напитки и т. чудесно за отдих, като например къмпинг, туризъм, пикник, барбекю, риболов и много други. Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : натурален Капацитет : 70 мл/150 мл/250 мл Брой : 1 бр Характеристики : Изработен от материали с добро качество, гарантирано да устои на изпитанието на времето на Разположение 3 размер, избор на подходящ размер в зависимост от вашите нужди В комплект ключодържател, който може да сложите в раницата или да виси на чанта Чаша може да се пълни с вода, сок, напитки и т.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират