Чанта с цип под формата на каменна банки 30шт-Размер: 15 * 9,5 cm - за Многократна употреба Херметически Торбички за съхранение на Хранителни продукти за Кухнята, на къмп?
Новинка

Чанта с цип под формата на каменна банки 30шт-Размер: 15 * 9,5 cm - за Многократна употреба Херметически Торбички за съхранение на Хранителни продукти за Кухнята, на къмпинг, за Пътуване От Amber & Sean (Големи)

BGN 3.00

В магазина

【Спестяване на пространство】 : Елегантен дизайн, така че може лесно да се съхранява в кухнята, в килера или дори в дамска чанта 30ШТ Mason Jar Чанта с цип За съхранение на многократно хранителни пакети.Малък размер го прави още по-лесно да вземат със себе си на път.Той също така е идеален за готвене и носене на храна за домашни любимци на улицата.Със сигурност можете да използвате нашите пакети за хранителни продукти, без да се притеснявате за протечках или разрывах. 【Отлично запечатване】Пакет с цип изключително защитено, като предотвратява попадането на въздуха и запазване на свежестта на продуктите си.Печат достатъчно плътно, за да се предотврати валежите продукти, при това го е лесен за отваряне и затваряне. 【Добра херметичност】 : Благодарение на дизайна на пломбите на компресиран пакет за хранене е идеалното решение за запазване на свежестта и за безопасността на вашите закуски. 【Качествени материали】 : Произведени от висококачествен полиетилен, съдържащ БПА, нашите опаковки за хранителни продукти, топлоустойчиви, водоустойчиви и издръжливи. 【Опаковка от 30】 30 броя торби с по 1000 ml (24,5 см / 9,7 "× 14,5 см /5,7").【Многофункционален】 : Чанта с цип Mason Jar идеален за широка гама от хранителни продукти, включително и закуски, зърнени храни, съставки за печене, храна за кучета, котки храни за домашни любимци и много други.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират