Подмяна на комплекта Джойстик с Отвертка Засаждане на Здрав Джойстик Магнити Смяна на меки капачки Контролер Ремонт Лесна Инсталация Резервни Игрови Аксесоари с ?
Новинка

Подмяна на комплекта Джойстик с Отвертка Засаждане на Здрав Джойстик Магнити Смяна на меки капачки Контролер Ремонт Лесна Инсталация Резервни Игрови Аксесоари с Различна Височина За Xbox One

BGN 3.33

В магазина

Можете да използвате за подмяна излезе от строя части или за промяна на вашите контролериКомплект с джойстик на различна височина, за смяна на безжичен контролер Xbox One : стандартен (2), високи (2) и куполна (2).Изработени от смес от силиконови калъфи за подобряване на усещането за улавяне и дълголетие.Лесна подмяна : вие не трябва да отворите вашия контролер.Изработени от смес от силиконови калъфи за подобряване на усещането за улавяне и дълголетие.Лесна подмяна : вие не трябва да отворите вашия контролер. Плътно прилегайте и замяна на стари джойстици контролер. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Лесна подмяна : вие не трябва да отворите вашия контролер.Можете да използвате за подмяна излезе от строя части или за промяна на вашите контролери.Комплект с джойстик на различна височина, за смяна на безжичен контролер Xbox One : стандартен (2), високи (2) и куполна (2).Можете да използвате за подмяна излезе от строя части или за промяна на вашите контролери.Тези детайли са подходящи за контролера на Xbox One. Плътно прилегайте и замяна на стари джойстици контролер.Изработени от смес от силиконови калъфи за подобряване на усещането за улавяне и дълголетие.

Характеристики на офертата

standart (2), tall (2), and domed (2):
Package includes:
6x control sticks:
2x screwdriver:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:

Клиентите също избират