Potok за защита на обектива на камерата на iPhone 14 Pro /14 Pro Max, Капакът на камерата от метални сплави с предпазно фолио от закалено стъкло, удобен за носене, устойчив на над?
Новинка

Potok за защита на обектива на камерата на iPhone 14 Pro /14 Pro Max, Капакът на камерата от метални сплави с предпазно фолио от закалено стъкло, удобен за носене, устойчив на надраскване, лесен за инсталиране -Черен

BGN 3.03

В магазина

Вие не рискувате да опитва, и ние ще ви предоставим най-доброто обслужванеПерфектно за вашия i Phone, не можете да си представите, как той съчетава добре с цвета на вашия телефон, изглежда като оригинален детайл телефон, но по-завораживающе.Без мехурчета, лесен за използване, не оставя следи след отстраняване. ?【Уникален 3 D метал】 3 D-метал единство + закалено стъкло 9 H, матова текстура завораживающе отразява, което го прави персонални и украсен с аксесоар.Защитно фолио за обектива на камерата * 3, Комплект за почистване * 1. ?【Лесна инсталация】 Никакви средства не се изисква.След това ние отново ще ви изпратим нов.Просто align защитен филм с обектива на камерата на телефона, след това залепете защитен филм и здраво стиснете я, мощен лепило сигурно ще затвърди защитен филм, тя не ще бъде лесно да се плъзне. (Не е подходящ за i Phone 14/за i Phone 14 Plus) Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. ?【За обслужване на клиенти】 Ако капак на обектива на вашия телефон отвалилась / счупи, моля, не се колебайте да се свържете с нас.?【Съвместима модел】 е Подходящ само за i Phone 14 Pro Max /за защита на обектива на камерата на i Phone 14 Pro. ?【Ultra Clear】 Высокопрозрачное закалено стъкло 9 H с оптичен коефициент на топлопреминаване на 99,99%, ефективно заключващо и филтриране на ултравиолетовите лъчи, не влияе на качеството на снимките е, че осигурява оригинални висока резолюция на снимки и видео.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират