blackfacemasks маска за еднократна употреба маска за оформяне на брада, хартиени маски еднократно палта за момичета 4t черни маски за лице, маска за еднократна употреба че?
Новинка

blackfacemasks маска за еднократна употреба маска за оформяне на брада, хартиени маски еднократно палта за момичета 4t черни маски за лице, маска за еднократна употреба черна бре

BGN 30.40

В магазина

Еднократна маска за лице за деца и възрастни3 слой на материала -50 опаковки Маската е направена от 3 слоя високо качество на нетъкан текстил.Може да се използва с титулярите за уши / удлинителями каишка за маска за допълнителен комфорт и красота.Подходящ за дома, офиса, на училище, на открито и на други обществени места. Удобна - сверхмягкие еластични уши линия елиминират натиска върху ушите за максимален комфорт. 30-дневна следпродажбено обслужване : Ако стоката има някакви проблеми с качеството, смятаме ги за вас в продължение на 30 дни.Тези маски трябва да се изхвърля след всяко използване, поддържане на синята страна отвън и скоба за носа към горната страна. Количество : 50 броя в кутия, напълно отговаря на изискванията на вашето семейство / персонал / приятелите.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират