100 Г Лента за коса разширения Yaki Директен Лента за Изграждане на Човешки Косъм 4C за черни жени 40 бр. Двустранен Безпроблемна Уточная Лента от кожа на Парчета на Коса?
Новинка

100 Г Лента за коса разширения Yaki Директен Лента за Изграждане на Човешки Косъм 4C за черни жени 40 бр. Двустранен Безпроблемна Уточная Лента от кожа на Парчета на Косата Невидима лента ins 18 Инча за къса Коса

BGN 2.67

В магазина

Невидими двустранни самозалепващи ленти са удобни, имат висок вискозитет, не падат, им е трудно отвалить и те не вредят на косата 【20 броя по 50 грама в опаковка.Използването на мек балсам за коса може да удължи живота на наращенных на косата.Увеличете обема на косата в съответствие с вашите нужди ширина 1. 【Лесно се побира и се отстранява】 Лесно придава обем и дължина!Можете да нанесете я веднага след получаване.Косата може да се използва повторно С помощта на Сменяеми лентообразных са свързани с тръстики.И, моля, не забравяйте, че често полагането може да причини сухота или представителна.Нашата лента за изграждане изработени от истински човешки косми, без косми животински или синтетични косми.Лента за коса разширения коси могат да се използват повторно чрез добавяне на нова лента, ВСЯКА опаковка с набор от сменяеми ленти заедно, и на лента, ще станем по-силни след съответното загряване.Ние ви препоръчваме да възложи на процеса на полагане на професионалисти, за да наращенные косата не соскальзывали. 【Модерен и естествен】 на Разположение в различни размери от 14 " до 24 инча и много модерни текстури : Yaki Straight, Извратени Straight, Извратени Къдрава, Deep Wave, Body Wave, Water Wave, за да сте сигурни, че можете да намерите идеално подбрани текстури.Множество и невидима двупосочна лента за изграждане на американската лента повишен вискозитет, 1,5x0,4 инча кучешка кожа, хипоалергенни, не выпадающая, здрав, не е лесно пада, ще продължи 4-6 седмици.Ако имате тънка коса, рекомендуйте 2-3 опаковки за увеличаване на дебелината, 1-2 опаковки за увеличаване на дължината, 3-4 опаковки за увеличаване на дебелината и удължаване.Подобрена тежкотоварни безопасна лента, добре растушевывается, удобна и незабележима, изглежда толкова естествено, тъй като вашата собствена коса.В суровини могат да бъдат Подмешаны някои вещества, премахваме Ги Чрез Ръчно сортиране И Отопление.По-дълъг експлоатационен живот при добра грижа.5 инча, 2,5 грама на парче, на разположение 20 броя / 50 грама в опаковка, 14-24 инча. 【Висококачествена човешка коса】 Са идеални за придаване на дължина, цветови ефекти и обема на по-малко от час.Използването на сменяеми ленти може да удължи живота на косата.Освен това, това е много прост вид удължаване на косата за инсталиране и отстраняване. Препоръчваме ви да опитате кичур коса, преди оцветяването на всички косата или да отиде в професионален фризьор.Размер на лентата : 4 * 0,8 виж препоръчваме 2-3 комплекта на цялата глава. 【По-дълъг срок на експлоатация и съвети】 Зависи от добрата грижа - Моля, използвайте неутрален мек шампоан, да не се допуска попадане на балсам в съединителната лента, моля, не използвайте сешоар и оставете косата да изсъхне по естествен път.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират