Безжична клавиатура MENEEA за контролер PS5 с трайни винтовым скоба, Bluetooth клавиатура за Playstation 5 с зарядно кабел USB-C, чат-панел Bluetooth геймпада за обмен на съобщения и търс
Новинка

Безжична клавиатура MENEEA за контролер PS5 с трайни винтовым скоба, Bluetooth клавиатура за Playstation 5 с зарядно кабел USB-C, чат-панел Bluetooth геймпада за обмен на съобщения и търсене.

BGN 43.70

В магазина

Тъй като клавиатурата е свързана чрез Bluetooth, можете да използвате клавиатурата директно, без да го инсталирате в контролера 【Запишете жак за слушалки】 Актуализирана безжична клавиатура за Playstation 5 запазва жак за слушалки контролер и не ще бъде заключена, което ви позволява лесно да получават гласова информация отбор и напълно да се потопите в играта. 【Здрави винтови скоби】 Тази безжична клавиатура за PS5 е 2 винтови скоби, които позволяват надеждно фиксиране на клавиатурата на контролера, без да се притеснявате за тряске. Настройте функцията за автоматично преминаване в икономичен режим, преминаване в икономичен режим през 3 минути на бездействие, защита на околната среда и спестяване на енергия. Бързо и лесно да избират, да играе, да влиза търсене, електронна поща, въвеждане на пароли и провеждане на групови чатове по всяко време и на всяко място. 【2 начина за използване на】1. Инсталиране на клавиатурата на контролера с помощта на винтового скоба и се свържете с Bluetooth за използване. 2 Меки гумени бутони осигуряват комфортно усещане 3. Използвайте безжична връзка Bluetooth 3. 【Здрави винтови скоби】 Тази безжична клавиатура за PS5 е 2 винтови скоби, които позволяват надеждно фиксиране на клавиатурата на контролера, без да се притеснявате за тряске.【Съвместимост с PS5】 Bluetooth-клавиатури, специално разработена за PS5. 2 Меки гумени бутони осигуряват комфортно усещане 3. 【2 начина за използване на】1. 【Съвместимост с PS5】 Bluetooth-клавиатури, специално разработена за PS5. Настройте функцията за автоматично преминаване в икономичен режим, преминаване в икономичен режим през 3 минути на бездействие, защита на околната среда и спестяване на енергия.Комплектът включва 1 X безжична клавиатура с винтовым скоба, 1 X кабел за зареждане USB-C и 1 X ръководство за потребителя.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират