- Забавна Коледна Украса, Керамични Коледна украса с Двустранно принтом, Коледен подарък на Карантина, Висулка във формата на елхи, Украса на коледната елха, Пандем?
Новинка

- Забавна Коледна Украса, Керамични Коледна украса с Двустранно принтом, Коледен подарък на Карантина, Висулка във формата на елхи, Украса на коледната елха, Пандемичен украшение (4 опаковки-001)

BGN 0.33

В магазина

✅ 【Незабравим подарък на годината】2021 година - това е от тази година, която си струва да запомните, и всекидневния ни живот се връща в нормално руслоПрекрасен дизайн и ярки цветове, идеално съчетани с други ваши коледни украшения. ✅【Керамични материали най-високо качество】 Произведено от керамични материали премиум-клас, ни украса е достатъчно силна.Това определено е много лъскава украса, независимо от това, от коя страна на него да гледам.Забавни Декорации за Карантина Ваксина.Да се запомни тази година, ние силно препоръчваме ви да се запази това бижу, което също е значим и ценен подарък за приятели.Честит Дядо Коледа предава на всички ни най-добри пожелания по случай Коледа 2021 година.Да се запомни тази година, ние силно препоръчваме ви да се запази това бижу, което също е значим и ценен подарък за приятели. ✅【Керамични материали най-високо качество】 Произведено от керамични материали премиум-клас, ни украса е достатъчно силна.За да запамети събитието ваксинация, ние силно препоръчваме ви да се запази това бижу, което също е значим и ценен подарък за приятели. ✅【Ваксина 2021】 Ни коледна украса, специално разработено за 2021 година. ✅【Двустранен рисувани】 Това е коледна украса под формата на двустранен стенописи, но се продава на същата цена, че и едностранно рисувани.Определено, това е много блестящо бижу.Идеални забавни и запомнящи коледни подаръци за вашите съседи, голямо семейство, членовете на църквата.Всяко бижу перевязано червен лента, така че да ви е удобно да се мотае украса навсякъде, например, коледна елха, камина и т.Всяко бижу перевязано червен лента, така че да ви е удобно да се мотае украса навсякъде, например, коледна елха, камина и т.Прекрасен дизайн и ярки цветове, идеално съчетани с други ваши коледни украшения.При трехкратном нанася глазура това бижу да изглежда блестящо, а на допир е гладко, не избледняват и не се поддава на соскабливанию.Това е годината, за която си струва да запомните, ние правим имунизации, и всекидневния ни живот се връща в нормално русло.При трехкратном нанася глазура това бижу да изглежда блестящо, а на допир е гладко, не избледняват и не се поддава на соскабливанию. отлично допълнение към Деня на благодарността, Коледа и Нова 2021 година. Ние силно препоръчваме ви да се организира този забавен карантина на предстоящата Коледа, въпреки че вече имате колекция от коледна украса за късна закуска.Рисунките са от двете страни на нашето забавно украшение Memine, от една страна, вие ще видите Дядо Коледа, а от друга - най-добри пожелания. Ние силно препоръчваме ви да се организира този забавен карантина на предстоящата Коледа, въпреки че вече имате колекция от коледна украса за късна закуска.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират