GXFWJD Електрически Нагревателен Бандаж За подкрепа на гърба Профилактика на наранявания на гръбначния стълб, Облекчаване на болки В гърба Подкрепа и Терапия на Ясти
Новинка

GXFWJD Електрически Нагревателен Бандаж За подкрепа на гърба Профилактика на наранявания на гръбначния стълб, Облекчаване на болки В гърба Подкрепа и Терапия на Ястия Коректор на стойката на тялото (Цвят: синьо)

BGN 2.67

В магазина

Функция ретрактора : Гъвкава жаден постепенно забави поясничное межпозвоночное пространство назад и го връща към нормалния физиологичен плащанияСмукателна рама при грыже лумбална диск : легни, седни и елиминирате проблема с поясницей по всяко време и на всяко място.Работи ефективно и естествено!1.Помогнете да се определи на половината тяло поза, масаж на долната част на гърба за вытяжения и го преместете лумбална опора област. Защитете долната част на гърба по време на свободното време 2. лумбална поправяне плоча 26 °, за 5 на лумбалните прешлени.USB-конектор може да бъде директно свързан към компютъра / на колата / мобилен източник на захранване, лесен за употреба. Подобрете стойката си и удлините гърба Име на продукта : Lambar Traetion devie Материал на продукта : ABS Материал Дължина на основата : 38,5 см Нива на регулиране : тристепенна настройка е Подходяща за хора : универсално подходяща В пакетът включва : 1x Бандаж за подкрепа на долната част на гърба 1. Моля, придържайте се към този, най - Важното- да правиш това всеки ден.Поза вставания : странично, след това опирайтесь на ръце и бавно ставам.Многофункционалност : Подходящ за дома, офиса, пътувания и използване в автомобил. Времето и силата на стрии се определят в съответствие с вашите собствени условия (важно е да се чувствате комфортно).

Характеристики на офертата

Клиентите също избират