SOLUSTRE 9 Бр. Калъф за фотоапарат Tablet para Niños Стикери За Телефон, Калъф За Телефон с камера Калъфи За уеб камера Калъф за камера на Таблета, Слайд Стикер За капака на Каме?
Новинка

SOLUSTRE 9 Бр. Калъф за фотоапарат Tablet para Niños Стикери За Телефон, Калъф За Телефон с камера Калъфи За уеб камера Калъф за камера на Таблета, Слайд Стикер За капака на Камерата Лигав Блокиращите Камера Abs Обектив

BGN 0.33

В магазина

Капакът за камерата на лаптопа : защита на личния живот, блокира камерата на телефона или компютъра, когато не искате да използвате камератаКапак на обектива : е Направена от висококачествен материал с висока якост ABS, осигуряване на дълготрайна стабилна защита на вашата поверителност.Списък с пакети 9 x калъфи за фотоапарат Характеристики Материал : ABS Калъф за телефон с камера -Размер : 1. - Нашата кутията на фотоапарата може да бъде отворена или затворена, само с едно просто движение на пръста.Поверителността на камерата : Професионално защитава личната ви информация в Интернет и не позволява на хакерите да шпионира личния живот. - Професионално защитава личната ви информация в Интернет и не позволява на хакерите да шпионира личния живот tablet para niños.Освен това, затвори лаптопа не е трудно, благодарение на ультратонкому слайдеру камерата на лаптопа. -Цвят : както е показано на фигура блокиране на уеб-камерата на смартфона - Нашият калъф за фотоапарат осигурява неприкосновеността на личните ви данни за лаптоп.35 X0 на таблетен компютър. - Също така предпазва вашия фотоапарат от вода и прах, осигурява надеждна защита на покрива компютърна камера. заключване на телефона камера е Лесен за инсталиране. - Той е изработен от висококачествен материал с висока якост ABS, осигуряване на дълготрайна стабилна защита на вашата поверителност, залепваща на кутията на фотоапарата.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират