Qiilu 1 х топка за улавяне на силикон масажна топка за ръце, упражнения на пръста, стреса (червено 25)
Новинка

Qiilu 1 х топка за улавяне на силикон масажна топка за ръце, упражнения на пръста, стреса (червено 25)

BGN 2.67

В магазина

Идеален за тези хора, които са скалолазами, бодибилдерами, компютърни работници, любители на бадминтон и пинг-понг и т Благодарение на лек дизайн и лесно тегло е удобно да носите и можете да се отпуснете ръката си навсякъде и по всяко време.Благодарение на лек дизайн и сверхлегкому теглото можете да се замеси на ръка, изстискване, перекатывая и лек натиск върху тази топка, по всяко време и на всяко място. Тази топка е изработена от висококачествен материал и текстурирани повърхности и осигурява фантастично и комфортно усещане за допир. Сжимайте, перекатывайте или прижимайте топката, за облекчаване на напрежението и намаляване на стреса. Идеален за тренировка на гъвкавостта на пръстите си срещу скованост и провеждане на рехабилитационни тренировки, тренировка мускулите на ръцете и да подобри силата на ръцете.Топки за упражнения за ръце Са идеални за тренировка на гъвкавостта на пръстите си срещу скованост и провеждане на рехабилитационни тренировки, тренировка мускулите на ръцете и да подобри силата на ръцете.Силиконови топки за упражнения Сжимайте, перекатывайте или прижимайте топката, за облекчаване на напрежението и намаляване на стреса.Топки за упражнения за пръстите Благодарение на своя малък дизайн и лесно теглото на удобни за переноске, и можете да отпуснете ръката си навсякъде и по всяко време. Идеален за тези хора, които са скалолазами, бодибилдерами, компютърни работници, любители на бадминтон и пинг-понг и т. Благодарение на лек дизайн и лесно теглото му е удобно да носите и можете да се отпуснете ръката си навсякъде и по всяко време. Този термин се използва висококачествени материали и текстурированную повърхността и създава фантастично и комфортно усещане за допир.Параметри : Състояние : 100% чисто нов и високо качество на цвета Коефициент на твърдост на Материал : Силикон желтый15 Опция цветове : жълто, оранжево, червено, синьо, зеленыйоранже20 Диаметър : прибл.

Характеристики на офертата

Description:
This term is aimed to relieve joint pain, stress, muscle tension from computer work, basketball-playing, badminton-playing, and so on. With its small body and ultra-light weight, you can massage you hand by squeezing, rolling, and pressing this ball anytime, anywhere.:
Features:
1. This term adopts high quality material and textured surface, and gives a fantastic and comfortable touch feeling.:
2. Perfect for training flexibility of fingers against stiffness and doing rehabilitation training, exercising hand muscle and enhancing hand strength.:
3. Squeeze, roll or press the ball to relieve tension and reduce stress.:
4. Due to its small body and light weight, convenient to carry and you can relax your hand anywhere, anytime.:
5. Suitable for those people, who are rock-climbers, body-builders, computer-workers, badminton and ping-pong lovers, etc.:
6. This product has five different colors for you to choose, and their hardness are slightly different from each other, specifically, they become harder in this color order:
Yellow, Orange, Red, Blue, Green.
Specification:
Condition:
100% Brand New and High Quality Color Hardness Coefficient
Material:
SiliconeYellow15
Color Option:
Yellow, Orange, Red, Blue, GreenOrange20
Dia:
Approx. 53mm/2.08inchRed25
Applicable People:
FreeBlue30
Weight:

Клиентите също избират