Опаковки за многократна употреба, за съхранение, за многократна употреба Хладилни чанта Enloy 12 Pack PEVA без Бисфенол А - 2 Литра и 5 Опаковки за сандвичи и 5 Закуски, Флане?
Новинка

Опаковки за многократна употреба, за съхранение, за многократна употреба Хладилни чанта Enloy 12 Pack PEVA без Бисфенол А - 2 Литра и 5 Опаковки за сандвичи и 5 Закуски, Фланец Хладилни чанта за течни Сандвичи, Маринующих

BGN 2.00

В магазина

Ние препоръчваме да се използват за ръчно пране, тъй като измиване в миялна машина, може лесно да се нарани с цип на опаковката за съхранение на продукти ?Хранително-вкусовата материал PEVA - пакет за многократна употреба, изработени от хранителен материал PEVA. ? Запечатани и преносима запечатани чанта с цип - В многократно сандвич-чанта с цип използва усъвършенствана технология за печат на повдигащата верига, повышающая ефективността на уплътнения и улесняваща отваряне или затваряне.Пакет за обяд, който е подходящ за съхраняване и консервиране на продукти.Пластмасата попада в депото, където го разлагането може да отнеме стотици години.Ръчно пране в хладка вода или студена.Според съответните научни доклади, човек произвежда 18,2 милиарда паунда (около 8,26 милиарда тона) на пластмаса, но по-малко от 9% от пластмасата е рециклирани.Удобен за деца : Обновен дизайн с цип, който лесно се отваря и затваря деца.И ако пластмаса няма да попаднат на боклука, тя може да се окаже в океана, където може да предизвика замърсяване на околната среда и смърт на морски животни. Прости инструкции.Уверете се в отсъствието на уплътнения за изтичане на въздух.Сигурни : наистина хранителни пакети за многократна употреба съхранение, които не съдържат PVC, БПА, хлориди и олово.Сложете го върху чаши или чаша, за да изсъхне на въздуха. ?Многократно използване - Тези за многократна употреба пакети за съхранение са идеални за сушено месо, полуфабрикати, замразени храни, а също са идеални контейнери за сандвичи, закуски, обеди, зеленчуци, плодове и бебешка храна.В комплекта е включена малка четка за почистване.Това е идеалното средство за спестяване на пътни тоалетни принадлежности, сапуни, кремове и други предмети.Проверка на TSA е прозрачна и може да се използва за проверка на TSA.Не съдържа бисфенол А, хлориди и олово.Стягане : Двоен цип осигуряват херметично затворен запазване на свежестта.Фризер безопасно : идеален за съхранение и консервиране на продукти. ? Трайни и благоприятни за околната среда - тези торбички за съхранение на продукти утолщены и могат да се използват стотици пъти.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират