Zerodeko Roll Grain White Home Bag Food Vide Еднократна Кухненски Чанта За Съхранение на Тежки мерки и теглилки, Вакуум Чанта за Търговски Консервиране на Зеленчуци, Су Пакети от Конс?
Новинка

Zerodeko Roll Grain White Home Bag Food Vide Еднократна Кухненски Чанта За Съхранение на Тежки мерки и теглилки, Вакуум Чанта за Търговски Консервиране на Зеленчуци, Су Пакети от Консумативи

BGN 3.33

В магазина

ВАКУУМ мерки и теглилки ПАКЕТИ-съхранява плодове, хляб, зеленчуци далеч от или на други - Практичен и необходим инструмент за съхранение на продукти във всяка кухня, която позволява запечатывать рула. - Материал : найлонови торбички за вакуумирования.пломбират рула, че те са безопасни за съхранение и приготвяне на храна.ПАКЕТ за консервиране на ХРАНИТЕЛНИ продукти - термосвариваемые ролки.Той може да бъде не само в кухнята, но и на открито, за да си малки предмети в ред. пакети за съхранение на хранителни продукти годни за продукти, плодове, зеленчуци, хранителни стоки, хляб, съхранение, печене. - Съхранявайте плодове, хляб, зеленчуци далеч от вакуумни пакетиране или други замърсявания.Пратката включва 1 ролка x пакет за консервиране на продуктите - Размер : около 500x15x5 см вакуум опаковъчни ролки.термосвариваемые ролки. вакуум мерки и теглилки пакети. - Коварен занаятчийско производство, им е трудно да се съборят, и те са много удобни за ежедневна термозакрепления крем.РОЛКИ с термозакреплением - тънки занаятчийски начин на приготвяне им не е толкова просто да се готви, и те са много удобни за ежедневна консервиране на продукти.Описаниетоваров Контейнер за съхранение на храните Е вакуумни торби за съхраняване на продукти в домашния хладилник.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират