Дебел 160 мл китайски чайник с камелией, ръчно рисувани, черен керамичен чайник, чай комплект, гърненце (Цвят: A, размер: 16x7 см)
Новинка

Дебел 160 мл китайски чайник с камелией, ръчно рисувани, черен керамичен чайник, чай комплект, гърненце (Цвят: A, размер: 16x7 см)

BGN 34.74

В магазина

Характеристики : coffee Maker е Приложимо : следобеден кана В комплекта са включени : 1 чайник (не включва други аксесоари, демонстрационни на снимкатаЗдрав, гъвкав, лек и пъргав, триизмерен и елегантен.Удобно да държи, не е толкова лесно да се изгори ръката, и всичко е подредено. От такива фактори, като различни степени на осветление на дисплея в изображението са налице някои грешки.Удобно да държи, не е толкова лесно да се изгори ръката, и всичко е подредено.Красив на външен вид и изискан от довършителни работи, той има стойност продукти са ръчна изработка.Здрав, гъвкав, лек и пъргав, триизмерен и елегантен.) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение от 0-1,5 см.Красив на външен вид и изискан от довършителни работи, той има стойност продукти са ръчна изработка.Здрав, гъвкав, лек и пъргав, триизмерен и елегантен. Малък улей, триизмерен вертикално, вода е застояла.Малък улей, триизмерен долно оттичане, водата като на застояла.Удобно да държи, не е толкова лесно да се изгори ръката, и всичко е подредено. Малък улей, триизмерен вертикално, вода е застояла.Перфектен кухненски кът за приемане на гости.Перфектен кухненски кът за приемане на гости. Малък улей, триизмерен вертикално, вода е застояла.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират