AONIJIE Преносима Мека бутилка за вода с бързо Заснемане за джогинг, Гидратационный опаковка на ръчно Рамо с ръчно мека Фляжкой обем 500 мл (син)
Новинка

AONIJIE Преносима Мека бутилка за вода с бързо Заснемане за джогинг, Гидратационный опаковка на ръчно Рамо с ръчно мека Фляжкой обем 500 мл (син)

BGN 0.33

В магазина

★ Регулируема каишка за ръка : Регулируема каишка за ръка осигурява свободен ход и отпуска ръце благодарение на регулируемому ремешку за ръка и дупка за палеца -Няколко джоба с ципове позволяват лесно да се съхранява на телефон (до 5,5 инча), ключове, документи за самоличност и други необходими неща за джогинг. ★ Висококачествен материал : Висококачествен гидроизоляционный лек дишащ материал bylon, цип YKK и обтегач Duraflex. 1 х ръководство гидратационный пакет, 1x мека колба с обем 500 мл и не съдържа BPA. -Тегло на опаковката : 16 г.Светоотражающая покритие позволява ви да са в безопасност, пребиваващи в предвид в условия на слаба осветеност, при движение през нощта. ★ Сигурно бърза хидратация : идеално се съчетава със сгъваем мек фляжкой за вода от TPU обем 500 мл.5 инча), ключове, пари или други предмети. -Бутилка Speed grip осигурява бързо пълнене с вода. -Светоотражающая покритие осигурява невероятна видимост и позволява ви да са в безопасност, пребиваващи в предвид в условия на слаба осветеност.★ Подходящ за всички : ръчно хидратиращ пакет и преносима спортна мека фляжка обем 500 мл, подходящи за всички форми на ръце с усещане за комфорт. -Регулируема каишка за ръка осигурява свободен ход и добре облегает ръката си.Бутилка Speed grip предоставя бърз прием на вода.★Регулируема каишка за ръка : Регулируема каишка за ръка осигурява свободен записва при движение и отпуска ръце благодарение на регулируемому ремешку за ръка и дупка за палеца. ★ Регулируема каишка за ръка : Регулируема каишка за ръка осигурява свободен ход и отпуска ръце благодарение на регулируемому ремешку за ръка и дупка за палеца.Светоотражающая покритие позволява ви да са в безопасност, пребиваващи в предвид в условия на слаба осветеност, при движение през нощта.Бутилка с мека вода може удобно да извадите и почистите. Насладете се на джогинг и ежедневни занимания със спорт.Предлага няколко функции за съхранение. -Цвят : Черно / Синьо / оранжево. -Размер на чантата : 20,5 * 6,5 виж -Тегло на бутилката : 50 " - Размер на бутилката : 20,5 * 6,5 виж Осъществяване Списък : .Бутилка с мека вода може удобно да извадите и почистите. ★ Няколко отделения за съхранение : В областта на вградените няколко джобове с цип може да поставите мобилен телефон (с размери до 5.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират