ZCX Титуляр за вина, Вино Багажник и простор за вино, чаши за вино, Бамбук, полици за съхранение, Дисплей за бутилки Държач за Вино, Държач за Чаши за Офис, Дом стойка за
Новинка

ZCX Титуляр за вина, Вино Багажник и простор за вино, чаши за вино, Бамбук, полици за съхранение, Дисплей за бутилки Държач за Вино, Държач за Чаши за Офис, Дом стойка за вино (Цвят: малка)

BGN 71.81

В магазина

Нашият рафтове за чаши лесно да се движат, дори когато е пълна, а размерът му е достатъчно малък, за да можете да го вземете със себе си на пикник или къмпинг- ЛЕСЕН МОНТАЖ И демонтаж на : достатъчно е да се съберат само няколко детайли, и нашата сушилня за вино, чаши за вино ще бъде готов за употреба в най-кратки срокове.Благодарим ви!Съдържание на пакета : 1x Бамбук държач за бутилка вино. - НАДЕЖДНО ЗАДЪРЖАНЕ, преносим РАЗМЕР : Вашите очила ще бъдат сигурно съхранени в нашата стойка за сушене на чаши за вино, независимо от това, поставяте ли ги с дъното нагоре, за съхранение или вертикално, и дали те са готови за сервиране. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Простор за вино, чаши за вино, бамбук, полици за съхранение, държач за бутилки, офис консумативи за домашно приготвени ястия, заливка за вино, чаши за вино, свободно стояща стъклена простор за съхранение на плота, сушилня за чаши, изработени от бамбук и държач за бутилки, дървени поставки за съхранение на вино, чаши за вино, поставки-органайзер Tray100% е абсолютно нов и качествени Характеристики : НАДЕЖДНО задържане, преносим размер : Вашите очила ще бъдат сигурно съхранени в нашата сушилня за вино, чаши за вино, независимо от това, залагате ли ги с дъното нагоре, за съхранение или вертикално и са готови за сервиране.Удобното му на задържане ще бъде наистина полезно, когато няма друг площ за инсталиране на точки!У вас ще възникнат проблеми с инсталацията на новата си поставка за чаши за вино.Освен това, вие можете да се разглобява на части за улесняване на транспортирането или съхранението.Спецификация : Материал : бамбук цветове : кафяво размер : S / L (не е задължително) Размер : 25 * 16 * 14 см мл : 25*24. - У вас няма да възникне проблем с инсталирането на новата си поставка за чаши за вино.

Характеристики на офертата

Material:
bamboo
Color:
brown
size:S/L(Optional):
S:
25*16*14CM
L:25*24.5*19.5CM:
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Content:
1x Bamboo Wine Bottle Holder :

Клиентите също избират