Четка за Тоалетна BEDRE, Стенни Силиконовата Четка за Тоалетна с Кух Долен Държач, Аксесоари за Измиване на Тоалетната чиния, Аксесоари За Баня, Четки За Тоалетна, Инс?
Новинка

Четка за Тоалетна BEDRE, Стенни Силиконовата Четка за Тоалетна с Кух Долен Държач, Аксесоари за Измиване на Тоалетната чиния, Аксесоари За Баня, Четки За Тоалетна, Инструменти За Почистване на Тоалетната чиния

BGN 29.41

В магазина

* лесно се премахва петна от повърхността на най-близкия стол с малки драскотини, по-малко податливи на износване, траен и здрав * Универсален накрайник за четка за тоалетна с навинчивающейся конструкция За съхранение в банята Накрайник за четка за тоалетна с трайна твърда четка. * Двуслойни дизайн, в него можете да съхранявате повече неща. * 100% ново състояние, в екологично чист материал.Материал : пластмаса + силикон Цвят : розов Размер : 55*8 см.Подобрен материал на алуминиевия прът позволява да се избегне образуването на корозия.↘ Лесно се почиства и премахва петната от повърхността на най-близкия стол с малки драскотини, по-малко податливи на износване, е трайна.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират