Набор от Дозаторов сапун, Кухненски Опаковка Сапун, Стъклена Опаковка Сапун за Ръце и Стъклен Декор за Сапун за съдове, за многократна употреба Опаковка Сапун за ръ
Новинка

Набор от Дозаторов сапун, Кухненски Опаковка Сапун, Стъклена Опаковка Сапун за Ръце и Стъклен Декор за Сапун за съдове, за многократна употреба Опаковка Сапун за ръце и съдове за Баня (Черно / Бяло)

BGN 7.50

В магазина

Покупка без риск - Ние обещаваме пълно възстановяване на сумата или замяна, ако с бутилки за сапун за ръце се сблъскате с някакви проблеми Пластмасов бамбук помпа. 【За многократна употреба опаковка от сапун за баня】✔ Бутилка за сапун е направена от висококачествен бессвинцового стъкло. 【Чудесен подарък за роднини или приятели】✔ Размери : Всеки стъклена опаковка за сапун е с размери 8,8 инча височина и 2,6 инча в диаметър.Печатни букви в бутилки с помпа, лесно изясняване на вида на сапун в бутилка, не се притеснявайте за сапунена смес при използването му - използвайте по-удобно.Селска стил - Хубав Домашен Декор. Устойчиво пълнеж и никога не ръждясва.Широко гърлото на бутилката позволява лесно да се запълни сапун.Широко гърлото на бутилката позволява лесно да се запълни сапун. 【В комплекта са включени захранващи сапун】✔ Този сладък стъклена опаковка за сапун с бамбуковым тавата, които придават очарование, елегантност и стил на всяка кухня. Практичен и красив Стъклен опаковка-Разливальщик ще се превърне в Идеален подарък за близки приятели Или роднини.Жило на помпата от неръждаема стомана.Конструкция помпа със затворен или отворен предаването, бамбук помпата е здрава и устойчива на корозия.Набор от дозаторов за сапун за ръце и съдове за готвене е комплимент към всеки съвременен декор на фермерска къща, интериор в стил бохо или кухня декор на фермерска къща. 【За многократна употреба опаковка от сапун за баня】✔ Бутилка за сапун е направена от висококачествен бессвинцового стъкло.Кухня / баня трябва да бъде. 【В комплекта са включени захранващи сапун】✔ Този сладък стъклена опаковка за сапун с бамбуковым тавата, които придават очарование, елегантност и стил на всяка кухня. Повече течности, за да натиснете.Конструкция помпа със затворен или отворен предаването, бамбук помпата е здрава и устойчива на корозия.Резервоарът е 16 унции / 450 мл. 【100% Гаранция за услугата】✔ Ние се стремим да ви осигури перфектния комплект за организиране на самостоятелна стая, моля, свържете се с нас свободно, ако срещнете някакви въпроси за набиране на спорта сапун за баня, ние предлагаме 24 часова онлайн услуга.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират