Led Неонова реклама DVTEL, Интериор на татуировка-магазин, USB Нощни осветителни Тела, Неонови Лампи в Дървена рамка, Стенни Светещ Знак, 42x32 см, Ресторант, Бар, кафе-сладк?
Новинка

Led Неонова реклама DVTEL, Интериор на татуировка-магазин, USB Нощни осветителни Тела, Неонови Лампи в Дървена рамка, Стенни Светещ Знак, 42x32 см, Ресторант, Бар, кафе-сладкарница (Цвят: Бял жълт)

BGN 0.33

В магазина

Благодаря ви за вашето разбиранеНеонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Вместо традиционните стъклени неонови крушки е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели.Светещ знак, вырезанная с помощта на най-новите 3 D технологии, повърхностна и линейна гравиране (привлекателен във всички посоки). Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване.Вместо традиционните стъклени неонови крушки е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели. Монтаж : стенен монтаж или свободно стоящ Забележки : 1. ★ Лесно управление и удобна инсталация.Стенен монтаж, окачен монтаж, прост и удобен. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.USB plug + ключ за включване / изключване диммера.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място.Неонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място. Той също така създава романтична и красива атмосфера за сватби и банкети.★ Висококачествени неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване.Уникален дизайн : за окачване на стената игри стая, бар, магазин, кафене, вкъщи, на закрито или на улицата, навсякъде.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера. ★ Висококачествени неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение.

Характеристики на офертата

Type:
LED neon lights
Power:
Standard USB
Technology:
3D sculpting
Material:
Acrylic, Wooden frame
Light Size:
42x32cm
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :

Клиентите също избират