Калъф Skyseaco за iPhone 13 Pro е Съвместим с MagSafe за Прозрачно Матово защитно своята практика за задната част на вашия КОМПЮТЪР с Цветен Въздействие цветен дизайн, Защитен К?
Новинка

Калъф Skyseaco за iPhone 13 Pro е Съвместим с MagSafe за Прозрачно Матово защитно своята практика за задната част на вашия КОМПЮТЪР с Цветен Въздействие цветен дизайн, Защитен Калъф за вашия телефон, За жени или Момичета

BGN 0.67

В магазина

Пълна защита на обектива на камерата осигурява надеждна защита на всеки обектив на камерата и на екрана, когато напускате устройствоПо-бързо и безопасно зареждане, отколкото преди.По-бързо и безопасно зареждане, отколкото преди. [Широко съвместим] е Съвместима с множество модели i Phone. [Лек и устойчив на надраскване] Матово покритие за задната част от КОМПЮТЪРА, за i Phone, изработен от полиран материал TPU + PC, който ефективно се противопоставя на петна и пот, с времето не става смел и жълто, перфектно предава оригиналния цвят на вашия телефон.Той е съвместим с повечето аксесоари Mag Safe, като зарядни устройства Magsafe и други безжични зарядни устройства Qi, магнитно кола планина, магнитна поставка, магнитен чантата си и така нататък.Приятен на допир, а го издигнати ръбове повдигнете екрана и фотоапарата, като предотвратява появата на драскотини по повърхността.Изпълнени с помощта на уникалната техника на печат, тези модели не се изтриват, не изчезват и не размазываются. [Широко съвместим] е Съвместима с множество модели i Phone.Калъф Skyseaco за i Phone 13 Pro е съвместим с Mag Safe за прозрачно матирано КОМПЮТЪР, защитно покритие за задната част, устойчив на удари цветен дизайн, защитен калъф за вашия телефон, за жени или момичета - Лавандулови на цветя/лилаво. [Шик и устойчиви флорални мотиви] Ясен и стилен дизайн с цветя модел ви дава възможност да покажат оригинален цвят на телефона, без да губи при това на модата. [Точни деколтета и допълнителна защита] Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички портове, бутони, динамика и камерата.Изпълнени с помощта на уникалната техника на печат, тези модели не се изтриват, не изчезват и не размазываются.Всички покупки подкрепени с гаранция за качество и денонощно обслужване на клиентите. [Лек и устойчив на надраскване] Матово покритие за задната част от КОМПЮТЪРА, за i Phone, изработен от полиран материал TPU + PC, който ефективно се противопоставя на петна и пот, с времето не става смел и жълто, перфектно предава оригиналния цвят на вашия телефон.Той е съвместим с повечето аксесоари Mag Safe, като зарядни устройства Magsafe и други безжични зарядни устройства Qi, магнитно кола планина, магнитна поставка, магнитен чантата си и така нататък.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират