Набор от Стиков За улавяне на Ремонт, Подмяна на Игрални Аксесоари С Отвертка Мека Капак Лесен за Инсталиране на Различна Височина Здрав Контролер Джойстици Магни?
Новинка

Набор от Стиков За улавяне на Ремонт, Подмяна на Игрални Аксесоари С Отвертка Мека Капак Лесен за Инсталиране на Различна Височина Здрав Контролер Джойстици Магнити Дубликат Замяна За Xbox One

BGN 0.67

В магазина

Благодарим ви!2Лесна подмяна : вие не трябва да отворите вашия контролер.Тези детайли са подходящи за контролера на Xbox One.Комплект с джойстик на различна височина, за смяна на безжичен контролер Xbox One : стандартен (2), високи (2) и куполна (2).Изработени от смес от силиконови калъфи за подобряване на усещането за улавяне и дълголетие.Тези детайли са подходящи за контролера на Xbox One. Плътно прилегайте и замяна на стари джойстици контролер.Можете да използвате за подмяна излезе от строя части или за промяна на вашите контролери. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Можете да използвате за подмяна излезе от строя части или за промяна на вашите контролери.Изработени от смес от силиконови калъфи за подобряване на усещането за улавяне и дълголетие. Плътно прилегайте и замяна на стари джойстици контролер. Плътно прилегайте и замяна на стари джойстици контролер.Характеристики : Комплект с джойстик на различна височина, за смяна на безжичен контролер Xbox One : стандартен (2), високи (2) и куполна (2).Лесна подмяна : вие не трябва да отворите вашия контролер.Комплект с джойстик на различна височина, за смяна на безжичен контролер Xbox One : стандартен (2), високи (2) и куполна (2).

Характеристики на офертата

standart (2), tall (2), and domed (2):
Package includes:
6x control sticks:
2x screwdriver:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:

Клиентите също избират