HOMENERGY Комплект от 6 Букети за Шаферките на Сватбата - 7-Инчов Букет от изкуствени цветя Шаферките за Празничната церемония, Украсата на масата за Хранене на Годишнин?
Новинка

HOMENERGY Комплект от 6 Букети за Шаферките на Сватбата - 7-Инчов Букет от изкуствени цветя Шаферките за Празничната церемония, Украсата на масата за Хранене на Годишнина от сватбата - кралско синьо и бяло

BGN 49.99

В магазина

Комплект от 6 изкуствени букети за шаферките на сватбатаПрост, но романтичен.Изработен от смес от висококачествена коприна и пластмаса.Ако имате някакви въпроси относно булчински букет шаферките, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Прост, но романтичен. 7-инчов изкуствени букети за шаферките се състоят от кралските сини и бели рози с цвят на слонова кост и зелени клонки от евкалипт.Тези цветя букети са идеални за шаферките, а също са идеални, за да ги използват за украса на сватбени маси.Комплект от 6 изкуствени букети за шаферките на сватбата.HOMENERGY е специализирана в сватбени бижута.Изработен от смес от висококачествена коприна и пластмаса.Ако имате някакви въпроси относно булчински букет шаферките, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Готов букет на булката е идеално място за вашата винтажной, селски или бохо-сватбената церемония.Тези цветя букети са идеални за шаферките, а също са идеални, за да ги използват за украса на сватбени маси. 7-инчов изкуствени букети за шаферките се състоят от кралските сини и бели рози с цвят на слонова кост и зелени клонки от евкалипт.HOMENERGY е специализирана в сватбени бижута. Готов букет на булката е идеално място за вашата винтажной, селски или бохо-сватбената церемония.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират