Bookends за писмено плот и рафтове Bookends за книги в стил Ретро с Конете Главата, лавица за книги, противоскользящее Украса от смола, Чела за книги, Офис, Хол, Ресторант и Х?
Новинка

Bookends за писмено плот и рафтове Bookends за книги в стил Ретро с Конете Главата, лавица за книги, противоскользящее Украса от смола, Чела за книги, Офис, Хол, Ресторант и Хотел, Декорация, Декоративни Bookends

BGN 39.41

В магазина

Идеално за училище, офис, дом и т [Многофункционалност] : Книгата все още мъниче се настанят много големи и дебели книги и осигуряват достатъчно място за съхранение, за да ви помогне да подредите книги, файлове, папки, списания, вестници, поща и т. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете. [Широко използван] : Мъничета за книги можете да използвате у дома, в офиса, на корпоративни методи, в конферентни зали, дневни, училища, както и в търговски и обществени места като кафенета, хотели, читальные зали, библиотека декорации и т.Най-добрият помощник при съхранение : тя ви помага да подредите и да се сложи в ред книги, като придава на вашата маса чист и подреден вид. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта.Това ще ви спести повече място., Поставка за книги ви позволява книги внимателно да стои в изправено положение и в същото време служи приятно украшение.Размери (Д Х Ш Х В) 5,9 × 4 × 7,4 инча Тегло : (2 кг / 2000 г). Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. [Изискан дизайн] : Дизайн статуи форма на коня.Подходящ за повечето книги, списания, cd-та и всичко, което искате да използвате като поставка.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират