2 бр. Текстилен Кутия за съхранение на 30Gal Torage Кутии за дрехи, Голям Штабелируемый Органайзер за малки Детайли, Декоративни Кутии за съхранение на Кубичен Кутия за с?
Новинка

2 бр. Текстилен Кутия за съхранение на 30Gal Torage Кутии за дрехи, Голям Штабелируемый Органайзер за малки Детайли, Декоративни Кутии за съхранение на Кубичен Кутия за съхранение за организация на гардероба, Сив 1,

BGN 3.00

В магазина

⭐ ДВОЙНА светкавица И здрави ДРЪЖКИ: Двустранен цип отваря и затваря гладко и по-бързо всеки път.Ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа. ⭐ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Плат, който допринася за вентилация и защитава вашите съхранявани неща., Тези кутии-организаторите за съхранение може да се постави в спалнята, офиса, кабинета, офиса, на тавана или на други места, които желаете.Моля, бъдете сигурни за закупуване.⭐ ДИЗАЙН ПРОЗРАЧЕН ПРОЗОРЕЦ : Нашият органайзер за съхранение е 2 прозрачни прозорци. ⭐ШТАБЕЛИРУЕМЫЙ И СГЪВАЕМ : Контейнер за съхранение е по-твърда рама от неръждаема стомана и трайно на дъното, и можете да го поставите над / под каквото и да е друго устройство. Независимо от това, с коя страна се намира вашия кутия за съхранение, можете веднага да видите съдържание, не се движат и не отваряте го, че ще ви помогне бързо да идентифицира предмети.При използване на голяма кутия за съхранение на.Подходящ за вашата сезонни дрехи, постелки, одеяла, ватирани одеала, други облекла, обувки, книги, играчки, празнични украси и т. ⭐ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ с ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Голямо пространство за съхранение на различни неща.Две подсилени странични дръжки за лесно преместване.Забележка : Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират