Партия плакат 1993 г. и обратното броене години по - Голям 14x19,5 в ламинированном форма.- Черно злато - подарък за 30-ия рожден ден, Годишнина от сватба, Среща на завършили?
Новинка

Партия плакат 1993 г. и обратното броене години по - Голям 14x19,5 в ламинированном форма.- Черно злато - подарък за 30-ия рожден ден, Годишнина от сватба, Среща на завършилите, Аксесоари за партита, Украси за партита

BGN 2.00

В магазина

⭐ Най-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА и качество на Ниска цена плюс качествен материал означават най-доброто съотношение между цена и качество за вас и вашите близки. ⭐Най-високо КАЧЕСТВО - Професионално отпечатано в САЩ върху плътна хартия 80 # с ламиниране 3 mils за допълнителна защита и водонепропускливост. ⭐РОЖДЕН ДЕН, ГОДИШНИНА или СРЕЩА на ЗАВЪРШИЛИТЕ - тези големи плакати може да се използва за най-различни поводи и те ще станат идеално за декорация на партита.Ясни, разбираеми текстове и изображения в черно-златен фон теми се добавя нотка лукс.Много по-лесно за четене и осигурява по-мащабните дисплей. Черно-златни плакати 1993 година. 100% гарантирано удовлетворение!. ⭐РЪЧНО изработени В САЩ - Уникален дизайн, отпечатани в САЩ, за да осигури спазването на най-високите стандарти, а след това опакован ръчно за осигуряване на качеството.Можете да ги направите в рамка (не е включена в комплекта) и поднесе като идеалните подаръци на родителите, баби и дедушкам, братя и сестри, съученици, синове, дъщери и приятели.Внимателно приберете в найлонова торбичка за плакати.⭐ ГОЛЯМ РАЗМЕР - много повече 14x19,5 инча, вместо по-често срещаните 8x10 "или 11x14". ⭐ГЪВКАВОСТ - За тази печат на разположение множество възможности за изобразяване : отделно на стената, в фоторамке, за настолен мольберте или акрил стойка.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират