Плат за защита от силата на сигнала на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Wzglod, Антирадиационная Плат, Водещ Плат за защита от електромагнитни вълни, за направата на дрехи и завеси, Ср?
Новинка

Плат за защита от силата на сигнала на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Wzglod, Антирадиационная Плат, Водещ Плат за защита от електромагнитни вълни, за направата на дрехи и завеси, Сребристо-4M

BGN 3.33

В магазина

Ако имате някакво недоволство поръчаните от вас стока, просто ни пишете на въпроса и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ★ 【Характеристики】 : Тъкани от метални влакна предпазва от радиация, екранира сигнала и е проводник.Материал от сребро фибри могат да блокират радиация от електронни устройства. ★ 【Гаранция за удовлетвореност】 : Ние искаме да сте доволни от всяка покупка.Тази ЕМП-защитна кърпа ни предпазва от радиация на различни електронни устройства като рутери, лаптопи, микровълнови печки и т.★ Параметри на продукта : ● Име на продукта : Тъкани от метални влакна ● Тегло : 80 (g /㎡) ● Съставка : метални влакна ● Ширина : 150 см ● честотен Обхват на екрана : 10 khz-30 Ghz ★ Изчисляване на костюми : 1 : Джоб на корема : 70 см, могат да бъдат третирани две части, 2 : Престилка : 80 см, може да се обработва две части 3 : Камизола : материал 60 см 4 : Камизола : материал 70 см 5 : Жилетка за бременни, ежедневни риза : 1 метър плат 6 : Одеяло : плат 90 см, могат да бъдат третирани две части 7 : Маска, шалове, щитове за лице : половин метър плат могат да се справят направете повече от 6 маски за възрастни и 2 детски маска + 2 шал (или 6 маски). ★ 【Гаранция за удовлетвореност】 : Ние искаме да сте доволни от всяка покупка.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката. ★ 【Приложими хора】 : экранируйте електромагнитни вълни, генерирани впръскване на оборудване, като компютри, принтери, копирни машини, микровълнови печки и т. ★ 【Лесно се реже】 : Лесно се реже и сшивается, осигурява защита от електромагнитни смущения, може да се направи със собствените си ръце, може да се използва за производство на пердета, дрехи, одеала, електрически радиация екрани, радиация екраните на вашия компютър. ★ 【Характеристики】 : Тъкани от метални влакна предпазва от радиация, екранира сигнала и е проводник.Ако не сте доволни от поръчаните стоки, моля, изпратете ни вашия въпрос и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема.Може да се използва за защита на мобилни телефони, компютри, хладилници, микровълнови печки, телевизори и т.★ 【Радиация тест】 : Ние направихме тест на радиационную защита. ★ 【Радиация тест】 : Ние направихме тест на радиационную защита.Може да се използва за защита на мобилни телефони, компютри, хладилници, микровълнови печки, телевизори и т., Това може да отговори на нуждите на радиационната защита на хора, които често се сблъскват с компютри и бременни жени.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират