Kleenplus 2,6X2,3 инча. Нашивка с Флага на Виетнам, Военно-Тактически Знаме, Емблема, Униформа Костюм, Дойде Железни Ивици, Националното Знаме на Страната, Бродирани Аплика?
Новинка

Kleenplus 2,6X2,3 инча. Нашивка с Флага на Виетнам, Военно-Тактически Знаме, Емблема, Униформа Костюм, Дойде Железни Ивици, Националното Знаме на Страната, Бродирани Апликации, Икона

BGN 3.26

В магазина

този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждностПратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Инструкция за проглаживанию : . При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. Гаранция за 100% удовлетвореност. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако има някакви проблеми, уведомете ни!Ние ще се радваме да помогнем.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.Размер : 2,6/8 X2,3/8 инча/ е показано на следващата фигура.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират