Kleenplus БОЖЕ мой! Шият Желязна Нашивку На Английски Език Буквата Думата Лозунг Карикатура Бродирана Апликация На Плавателни Съдове, Ръчно Изработени Яке, Дънки, Шапк?
Новинка

Kleenplus БОЖЕ мой! Шият Желязна Нашивку На Английски Език Буквата Думата Лозунг Карикатура Бродирана Апликация На Плавателни Съдове, Ръчно Изработени Яке, Дънки, Шапка, Раници Дрехи

BGN 0.33

В магазина

Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпкиНие правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки.Инструкция за проглаживанию : .Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират