Kleenplus Кактус с Жълто на Гърнето Cartoony Пришивной Ютия на Заплатке Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля Растение Шапка Деним Стикер М?
Новинка

Kleenplus Кактус с Жълто на Гърнето Cartoony Пришивной Ютия на Заплатке Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля Растение Шапка Деним Стикер Модерни Декоративни Ленти Ремонт

BGN 3.03

В магазина

5Размер : 3,7/8 X2,3/8 инча/ е показано на следващата фигура. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират