Диспенсер за ориз Gdrasuya10 с тегло 10 кг, с Кухненски Контейнера за зърна с 6 Мрежи и капак За съхранение на Сухи продукти на един клик, с Мерным Чаша ориз, зърнени храни, ?
Новинка

Диспенсер за ориз Gdrasuya10 с тегло 10 кг, с Кухненски Контейнера за зърна с 6 Мрежи и капак За съхранение на Сухи продукти на един клик, с Мерным Чаша ориз, зърнени храни, Брашно, Боб

BGN 1.67

В магазина

Това също е чудесен подарък за вашето семейство, приятели, колеги и т 【Добре запечатани】 : Просто кликнете върху бутона, за да извадите продукти, удобно управление на изход, с помощта на кутията за събиране на информация, е подходящ за контрол на порциите.Той е оборудван с добре затварящ се капак с шут и силиконов о-пръстен, който предпазва от влага и прах, като запазва вашите продукти сухи и свежи за по-дълго време. Выпускное отвор на устройството за подаване на зърно е разположена в долната част на бъчви. Моля, имайте предвид малката разлика в цвета, причинена от осветление стрелба, и отклонения в 1-3 см от ръчно измерване, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 【Прозрачни и видими】 : Безопасен и полезен за здравето, изработен от висококачествени заведения и полипропиленови материали, удобно допълнение. Моля, бъдете внимателни, за да не се съхранява вътре в големи бонбони, сушени плодове и други едри частици, защото дупка на дъното сравнително малко и лесно да го блокирате.Запечатани на кутията гарантира, че храната ви ще останат сухи и свежи.Изящна изработка, плътно зашити, изолирани от влага и прах, здрав и небьющийся.【6 офиси】 : по-голям капацитет 10 кг / 22 паунда, мляко с ориз за обяд, кутия с капак и мерным кръгове стъкло.Ориз или зърнени храни може да се регулира с помощта на ръчния вентил, выпускное дупка лесно се затваря.17 Размер на опаковката : 43*37* 17 см/ 16.В него можете да съхранявате различни малки продукти и да се избегнат неприятни миризми. (Не поставяйте сравнително големи частици неща).69 нето Тегло : 2 кг/ 4,41 паунда Тегло бруто : 2,3 кг / 5,07 килограм Предпоставка включва 1 * Диспенсер за сухи продукти с шест решетки 1 * Бункер за ориз Бележки 1.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират