AOHMG Урна за Праха Възрастен Човек, Погребални Урни за погребение, Урни на паметта за погребение, Символични Урни, Кремационные кошчета за възрастни с тегло до 200 кил?
Новинка

AOHMG Урна за Праха Възрастен Човек, Погребални Урни за погребение, Урни на паметта за погребение, Символични Урни, Кремационные кошчета за възрастни с тегло до 200 килограма, А

BGN 3.33

В магазина

♥ Нашите урна за кремация на човешкото праха за възрастни не са само за това, за да стане последното място за почивка на вашия любим човек завинаги, но и служи като прекрасно произведение на изкуството в дома си, ниша или колумбарии ♥ Здрав и солиден дизайн с помощта на дебелото керамика. ♥ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни. защита от ръжда и корозия, неговите цветове, никога не поблекнут. ♥ Моля, обърнете внимание : в тази урна, може да бъде поставен не на целия прах 1 възрастен. ♥ Осигурява надеждно уплътнение, което да запази българия на вашите близки вътре в контейнера, дори ако той падне.Моля, прочетете внимателно размера на продукта. и идеално покритие глазура за запазване на блясъка.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират