Почистващи Занаяти Прът за 100 бр. Цветен Комплект за Декорация на Тръбата САМ Изкуството на Твърди Инструменти Подобрения в Дома Канцеларски материали Органайзер ?
Новинка

Почистващи Занаяти Прът за 100 бр. Цветен Комплект за Декорация на Тръбата САМ Изкуството на Твърди Инструменти Подобрения в Дома Канцеларски материали Органайзер Полк

BGN 7.40

В магазина

Почистващи средства за тръби са широко използвани в курсовете "Направи си сам" в детската градина и да подобряват и развиват интелекта и практически умения на децатаТози комплект за бродерия за почистване на тръби, Подходящи за творчески 3 D-плетене, който Координира нашите очи и ръце за създаване на 3 D-играчки.Работа входно ниво е да се използва един или няколко средства за почистване на тръби за сгъване на различни фигури, ефектът е много иновативен и уникален : тези цветни средства за почистване на тръби създават обекти и са чудесен подарък за деца и възрастни, които обичат да работят с различни произведения на изкуството.Тези пенливи средства за почистване на тръби, подходящи за коледна украса или да се прилагат за украса на коледни елхи, занаяти, бутици, шиене, сватби, бантов, къщи и така нататък.Почистващи средства за тръби са широко използвани в курсовете "Направи си сам" в детската градина : залепете ги на повърхността, за да се получават опашки животни, герои от анимационни филми и различни форми.Как да използвате : Средства за почистване на тръби Могат да имат всякаква форма, която ви харесва, например, Животни, плодове, зеленчуци и така Нататък вашите идеи.Този комплект за бродерия за почистване на тръби, подходящи за творчески 3 D-плетене, който координира нашите очи и ръце за създаване на 3 D-играчки. Това е може да се обучават децата на мисловните способности и въображение.Почистващи Занаяти Прът за 100 бр.Това е добър предмет за деца, което позволява да даде воля на въображението си.Почистващи средства за тръби са Широко използвани в курсовете "Направи си сам" в детската градина : Залепете ги на повърхността, за да се получават опашки животни, герои от анимационни филми и различни форми. Подобряване и развитие на интелекта и практически умения на децата.100 х червени препарати за труб2.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Цветен Комплект за Декорация на Тръбата САМ Изкуството на Твърди Инструменти Подобрения в Дома Канцеларски материали Органайзер Shelf1. Подобряване и развитие на интелекта на децата и практически умения.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират