Прозрачен пластмасов капак PacknWood за квадратни чинии от захарна тръстика размер на 10,2 x 10,2-инчов (опаковка от 250 броя)
Новинка

Прозрачен пластмасов капак PacknWood за квадратни чинии от захарна тръстика размер на 10,2 x 10,2-инчов (опаковка от 250 броя)

BGN 57.06

В магазина

За секунда включете вашата купа в кутии за храна за вкъщи; подходяща чиния от захарна тръстика инв # 210 APU2626Packn Wood предлага най-големият избор на чинии, шампуров, мини-ястия, съдове за печене, сервировочной на съдове, произведени от най-уникалните и естествени материали : бамбук, дърво, Палмови листа, захарна тръстика и Царевично нишесте, - всички с френски акцент в дизайна и подаване. Прозрачен капак ви позволява продуктите да останат покрити, но видими.Прозрачен пластмасов капак, разработена специално за колекция от съдове от захарна тръстика Packn Wood. Идеалното решение за организиране на храна на място.Изработен е от пластмаса, годни за рециклиране. Прозрачен капак ви позволява продуктите да останат покрити, но видими.Packn Wood - утвърдена френски производител, специализирана в дизайна и производството на елегантни еднократни опаковки за хранителни продукти. Идеалното решение за организиране на храна на място.Прозрачен пластмасов капак, разработена специално за колекция от съдове от захарна тръстика Packn Wood.Махнете капака от нашата квадратна чиния от кафява захар от захарна тръстика и квадратни чинии от бял захарна тръстика, за да за секунда да превърне живота купа в кутии за храна за вкъщи.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират