Аксесоари за кафе на бара Zerodeko Набор от Кафе лъжици с Държач под формата на Лебед: Органайзер за Десертни лъжици, Лъжици за Сладолед Супени Лъжици Прибори за Плодов?
Новинка

Аксесоари за кафе на бара Zerodeko Набор от Кафе лъжици с Държач под формата на Лебед: Органайзер за Десертни лъжици, Лъжици за Сладолед Супени Лъжици Прибори за Плодова Торта Супа Златен Органайзер за Кафе на бара

BGN 34.14

В магазина

☕☕ОСТАТЪЦИ ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА☕☕ Обслужващи лъжичка може да бъде за кафе, сладолед, десерт, плодове, сладкиши, торта и мляко-Комплект за притежателите на кафе лъжици Swan - това е органайзер за опресняване, домашно парти, кухненски бар и журнального масата.- Цвят : златист - Размер : 15 X6,5 X3,5 сМУПаковка, включва : 1 х поставка за лебедя6 х лъжици.-Поставка във формата на благородна лебед с подробен надпис изглежда реалистично и добавя нотка на елегантност. ☕☕Комплект чаени лъжички за ресторанта☕☕ Титуляр за кафе лъжици Swan - това е органайзер за опресняване, домашно парти, кухненски бар и журнального маса.Описание, Изработени от високо качествени и трайни материали, траен и може да продължи дълго време.-На декоративна стойка с образа на лебед, можете да поставите плодови вилици, чаши, лъжици и други прибори за бърз и лесен достъп.Характеристики - Цвят : златист Материал : цинк, сплави, неръждаема стомана - Размер : 15,00 X6,50 X3,50 см (поставка с лебед)- Размери : 12,80 X2,50 X1,00 см (лъжица)-Обслужващи лъжичка може да бъде за кафе, сладолед, десерт, плодове, сладкиши, торта и мляко. ☕☕СУПЕНИ лъжици за ТРАПЕЗНО СРЕБРО☕☕ на декоративна стойка с образа на лебед, можете да поставите плодови вилици, чаши, лъжици и други прибори за бърз и лесен достъп. ☕☕СУПЕНИ лъжици за ТРАПЕЗНО СРЕБРО☕☕ на декоративна стойка с образа на лебед, можете да поставите плодови вилици, чаши, лъжици и други прибори за бърз и лесен достъп. ☕☕Комплект чаени лъжички за ресторанта☕☕ Титуляр за кафе лъжици Swan - това е органайзер за опресняване, домашно парти, кухненски бар и журнального маса.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират