Охлаждаща легло за Кучета Pbed, Лятна Спална Легло от Студено на Ледената покривка на Коприна за Малки, Средни, Големи Кучета и Котки, Дишащи Миещи Легло за домашни лю?
Новинка

Охлаждаща легло за Кучета Pbed, Лятна Спална Легло от Студено на Ледената покривка на Коприна за Малки, Средни, Големи Кучета и Котки, Дишащи Миещи Легло за домашни любимци с Нескользящим Дъно, Синьо Малък

BGN 0.67

В магазина

❆❆ Нескользящее дъното гумена тампон с висока плътност ще попречи на свличане на големи легла за кучета по време на бурна игра с любимата си играчка или неистов кучешки сънища, устойчива и сигурна за беспроблемного за настаняване на кафельных и паркет подове в къщатаКуче легло пристига във вакуумна опаковка. ❆❆Екологично чист и безопасен : охлажда прохладни материи и не съдържа отровни химикали, полимери, лепила, кристали или материали с фазовым прехода, така че много е безопасна за употреба и не дразни животните, възрастни и деца. До 35 килограма.❆❆Материали премиум-клас:Материал на повърхността на охлаждащата легла за домашни любимци се състои от 3 слоя : ледената коприна cool touch, висококачествен памук и дишаща мрежа.Му трябва да се оставят за два дни, след като извадете и погладите, за да се възстанови първоначалната си форма. ❆❆Ние предлагаме денонощно обслужване, включително и фестивали и празнични дни.Ние отдаваме голямо значение на всеки отзива и мнението на нашите клиенти и предоставяме най-добрите решения.Висококачествена нетоксичная охлаждаща плат, 100% безопасна и не безпокоя животните, възрастни и деца. ❆❆Размери на продукта : малка (20"x 16"x 6"), средно (25 "x 20"x 8"), голям (28 "x 22"x 10").

Характеристики на офертата

Клиентите също избират