Bsxgse Магическа Кърпа За миене на колата, Гъба за Дезинфекция Nano-Фрикционная Гъба За Почистване, Препарат за Премахване на Кучешка козина за пране (Многоцветен, един ?
Новинка

Bsxgse Магическа Кърпа За миене на колата, Гъба за Дезинфекция Nano-Фрикционная Гъба За Почистване, Препарат за Премахване на Кучешка козина за пране (Многоцветен, един размер)

BGN 0.33

В магазина

, това е един добър помощник за вашето почистване!, това е един добър помощник за вашето почистване!. На 99,9% натурален, без почистващи съставки, не причиняват увреждане на кожата.Подходящ за мека мебел, порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана и т.И избършете, за отстраняване на петна, Почистете I.Цвят : многоцветен Опаковка включва : 100 х губчатых салфетки Забележка : поради разликата между различните монитори или цветни отражения на светлина на монитора, фон и т. Те могат да бъдат почистване на Неравни повърхности, а също така и Ги нарежете на Малки парченца.Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване. На 99,9% натурален, без почистващи съставки, не причиняват увреждане на кожата.Това е Страхотно средство с високо съдържание на масло - идеалното решение. Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Не изисква препарати за почистване, мек и издръжлив.И избършете, за отстраняване на петна, Почистете I.Описание : Материал : спондж показани размери.Това е Страхотно средство с високо съдържание на масло - идеалното решение. Те могат да бъдат почистване на Неравни повърхности, а също така и Ги нарежете на Малки парченца.Не изисква препарати за почистване, мек и издръжлив.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират