Huron - Мъжки стайлър за коса с лесно натискане. Универсален крем за грижа изглажда и кондиционирует кожата, осигурявайки лека, еластична фиксация и матирано покритие
Новинка

Huron - Мъжки стайлър за коса с лесно натискане. Универсален крем за грижа изглажда и кондиционирует кожата, осигурявайки лека, еластична фиксация и матирано покритие. Свеж, чист аромат. вегетариански. 2,7 грама.

BGN 2.33

В магазина

Изглажда къдрите и сухотаПридава ЕСТЕСТВЕН БЛЯСЪК И ДЪЛГОТРАЕН КОНТРОЛ. 100% Веган, сертифициран от Подскачащи заека без жестокост.Чист аромат енергични цитрусови плодове и хвойна.Нанесете върху мокра коса, за да им гладкост и естественост или върху суха коса, за да им е по-голяма структура и разделителна способност.Восък от бразилска палма придава на косата текстура, чистота и еластичност.Лежеше така, както се грижите за косата си.Произведено в САЩ от съставките на световното производство. опаковка 100% годна за рециклиране.Кокосовото масло помага за предотвратяване на загубата на влага.Нанесете върху мокра коса, за да им гладкост и естественост или върху суха коса, за да им е по-голяма структура и разделителна способност. опаковка 100% годна за рециклиране. Осигурява естественото усещане матово покритие и дълготраен контрол.Восък от бразилска палма придава на косата текстура, чистота и еластичност.Кокосовото масло помага за предотвратяване на загубата на влага.Глицерин и масло от шеа с витамини А, е и есенциални мастни киселини хидратират и подхранват кожата.Придава ЕСТЕСТВЕН БЛЯСЪК И ДЪЛГОТРАЕН КОНТРОЛ.Универсален крем-styler придава на косата текстура и лека, еластична фиксация. Осигурява естественото усещане матово покритие и дълготраен контрол. Изглажда къдрите и сухота.ИЗГЛАЖДА И КОНДИЦИОНИРУЕТ.Масло от шеа и кокосово масло за подхранване и изглаждане на кожата, а нашата смес от аминокиселини придава пълнота и сила, защита от влага.НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : без парабени, сулфати, фталатов, силиконов или алуминий. 100% Веган, сертифициран от Подскачащи заека без жестокост.Глицерин и масло от шеа с витамини А, е и есенциални мастни киселини хидратират и подхранват кожата.Кондиционирующая формула придава обем, което помага за намаляване на статичното електричество и завивание. Универсален крем за грижа кондиционирует и изглажда косата, придавайки им лека, еластична фиксация и здравословен блясък.Кондиционирующая формула придава обем, което помага за намаляване на статичното електричество и завивание.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират