SaVvam 12 Опаковки От Естествена готов за употреба на боя за коса във формата на конуси къна Червеникаво-кафяв цвят (20-25 грама, от 12.00 часа)
Новинка

SaVvam 12 Опаковки От Естествена готов за употреба на боя за коса във формата на конуси къна Червеникаво-кафяв цвят (20-25 грама, от 12.00 часа)

BGN 10.13

В магазина

В опаковка съдържа 12 шишарки по 20-25 грама всекиНикакви химикали, шишарки за къна, без амоняк.Паста от къна - Не съдържа химични вещества включително амоняк.Ако имате някакви въпроси относно даден продукт, моля свържете се с нас за подмяна или връщане на парите. Готови за употреба, предварително смесени шишарки с къна, гаранция за боядисване всеки път.Лесно се нанася - Отрежете връхчетата на шишарките и нанесете върху желаната област.Не трябва месене на прах къна, тя е готова за употреба паста за къна. 12 Шишарки от един цвят, в кутия, тегло на всеки конус 20-25 г.Опаковката съдържа 12 опаковки тюбиков с шишарки къна.Конуси с паста от къна за боядисване на коса.Датата на производство е посочена на обратната страна на продукта.Моля, преминете тест на пластира, преди да нанесете, не използвайте продукта, ако сте алергични към хну или продукти на растителна основа.Колкото по-дълго държите хну, толкова по-тъмен ще се окаже цвят. Всяка опаковка съдържа 12 шишарки по 20-25 грама всеки.Ако не сте доволни от оцветяването, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите. Соскребите засъхналата паста, избягвайте попадане на вода.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират