Моксицкая Русалка Фон за Рожден Ден в Морето На Фона на рождения Ден на Лилаво, Тюркоаз Малката Русалка Украса за Парти в чест на рождения Ден на Банер Подпори за фо?
Новинка

Моксицкая Русалка Фон за Рожден Ден в Морето На Фона на рождения Ден на Лилаво, Тюркоаз Малката Русалка Украса за Парти в чест на рождения Ден на Банер Подпори за фото студио (7x5 фута)

BGN 12.66

В магазина

Това е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки.Ако желаете различен размер, моля изпратете ни за потребителски мнения, и ние можем да го създаде за вас.Най-накрая, навивам го през нощта. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 1 бр на фона на морето без джобове.Най-накрая, навивам го през нощта. ❤【ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ】 първо, подгответе парна ютия и кърпа.Ако желаете различен размер, моля изпратете ни за потребителски мнения, и ние можем да го създаде за вас.Това определено ще бъде хит на вашия специален случай!. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е идеален за една фотосесия, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или видео.Това определено ще бъде хит на вашия специален случай!. ❤【МАТЕРИАЛ】 Този фон за рождения ден на русалка е изработен от лек и издръжлив винил материал.След това поставете кърпа, за това, че като буфер между желязо и обратна страна на заден план. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 1 бр на фона на морето без джобове.Използвайте опцията отпаривания, лечение на гънки площ на парцел, като внимавате за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е идеален за една фотосесия, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или видео.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират