8 бр. Капачки за контрол на налягането в гумите, Универсални 32PSI Капачки за контрол на налягането в автомобилните гуми, Led Сензор, 3 Цвята на Лампата на индикатора Гум?
Новинка

8 бр. Капачки за контрол на налягането в гумите, Универсални 32PSI Капачки за контрол на налягането в автомобилните гуми, Led Сензор, 3 Цвята на Лампата на индикатора Гуми, Универсални Капачки за вентили за леки автомобили,

BGN 3.20

В магазина

н 【Лесна инсталация】 Без заваряване или пробиване, просто прикрутите капак на клапан до штоку клапан по дърворезба за безразрушителен монтаж, инсталирането на тези модни капачки за вентили ще ви отнеме само няколко минути, без никакви други специални изисквания.【Високо качество】 Материал, капачки, индикатор на налягането в автомобилните гумите е изработена от неръждаема стомана с вградена медна хромирано сърцевина, високо качество, добра работа, устойчивост на окисляване, термична устойчивост, устойчивост на износване и дълъг живот, визуално ви предупреждава за ниско налягане в гумите. 【Универсално приложение】 : Нашите капачки за вентили са подходящи за повечето превозни средства, могат да издържат на тежки условия на работа, са идеален заместител на оригиналния колпачкам клапани повечето големи превозни средства, изчислени на 32 PSI (2,2 бар), приложими за камиони, велосипедам, мотоциклети и др Капак клапани на тези гуми са стегнати и с добро качество. 【Херметичност и защита на】 Тази капачка на вентила за измерване на налягането в автомобилните гумите с висока точност за измерване на налягането в гумите, тези капаци на клапани за гуми, са стегнати и с добро качество.Това предпазва вашия гумата клапан от вода, прах, пясък и т.Това предпазва вашия гумата клапан от вода, прах, пясък и т., И ще гарантира стабилно налягане в гумите.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират