Карта памет microSDHC Turbo Speed Class 6 с обем 16 GB за SAMSUNG SCH-R800 SCH-R850. Високоскоростна карта идва с безплатни карти SD и USB. Доживотна гаранция.
Новинка

Карта памет microSDHC Turbo Speed Class 6 с обем 16 GB за SAMSUNG SCH-R800 SCH-R850. Високоскоростна карта идва с безплатни карти SD и USB. Доживотна гаранция.

BGN 1.33

В магазина

Това означава, че той е идеален за мобилни телефони от ново поколение, 3 G мобилни телефони и PDA устройства, които осигуряват висококачествено възпроизвеждане на мултимедия. ● Напълно съвместима със стандартите на SD 2.След тези мощни мултимедийни функции са на разположение само на персонални компютри, сега те се поддържат от и за мобилни телефони.В тази малка карта с размерите на нокът може да се постави на всички : цифрови снимки, видео, MP3 музика, игри, карти и мултимедийни клипове.Това означава, че са възможни нови приложения, включително и цифрова видео камера, видео, MP3 музика, игри, лични профили и блогове, електронна поща и запис на глас.Поддържа защита на съдържанието на записваеми носители (CPRM). Доживотна гаранция.Само с 10% повече от размера на стандартна SD карта.Това прави карта памет micro SDHC TEAM с висока скорост на предаване е подходящ за видео и снимки с висока резолюция на мобилни телефони.16 GB микро карта клас 6 производител Team Group + Безплатен високоскоростен USB-четец.Карта памет TEAM micro SDHC са базирани на флаш-памет на оригиналния производител и са произведени с използване на най-добри практики, технологичен процес, който гарантира висока скорост за пренос на данни, както и компактен размер. "Технология на 3 G и 4 G означава, че мобилните телефони вече могат да предават данни по безжична мрежа по-бързо, отколкото когато и да било.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират