Четка-Апликатор за маски за лице GoodSing, 3шт Силиконов Кал Апликатор за Лице, Фаянс, Инструменти за Маски за Сън, Кална Маска за лице, Лосион За тяло, без коса и балсами ?
Новинка

Четка-Апликатор за маски за лице GoodSing, 3шт Силиконов Кал Апликатор за Лице, Фаянс, Инструменти за Маски за Сън, Кална Маска за лице, Лосион За тяло, без коса и балсами За тяло, с Футляром За съхранение

BGN 2.93

В магазина

Идва с футляром за съхранение, можете да го носите със себе си и просто да сложите в чантата си, когато отидете на пътешествиеТе са подходящи за нанасяне на кал, глинени или дървени въглища на маски, а също и овлажняващи кремове, и т. ? [Многоцелеви апликатор-пискюл за да се прикрие] : 3 силиконови дюзи с различна форма за използване на маски в различни ситуации от ежедневието, можете да ги използвате за разгребания маски, а също и за терени с маска, за разбъркване на маски и за нанасяне на маски.Пискюл за лицето позволява равномерно нанесете тънки слоеве средства за грижа за кожата и лесно се отмива с вода. Изплакнете с остатъци от средства за топла вода и да се съхранява на сухо място до следващата употреба. ?[Как да използвате] : 1-ва стъпка. е Лек и преносим. ? [Портативен мини размер] : Тази силиконова маска за лице е с размер на дланите за около 6 см х 2,9 cm / 2,36 х 1,14 инча.Идва с футляром за съхранение, можете да го носите със себе си и просто да сложите в чантата си, когато отидете на пътешествие. ? [Опаковка] Комплект 3 В 1 : Този козметичен инструмент включва 3 четка-апликатор за маски за лице 3 видове форми и 1 пластмасов калъф за съхранение.Те са подходящи за нанасяне на кал, глинени или дървени въглища на маски, а също и овлажняващи кремове, и т.Различава такава мекота, гладкост.С помощта на четката равномерно нанесете тънък слой от средства за грижи за кожата на лицето.Глава на четка за силиконови маски, изработени от висококачествен силикон, мек и гладък, подходящ за нанасяне на средства за грижа за кожата.Всеки глинен инструмент за лице тежи около 4 г. Нанесете средство за грижа за кожата с четка. ?[Как да използвате] : 1-ва стъпка.Различава такава мекота, гладкост. ? [Мек и качествен силикон] : наставка-апликатор за маски за лице е направена от качествен силикон, удобен, му е трудно да се деформира, тя е здрава.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират