Място за срещи Naroote, HD 1080P, 100-240 В, Въртящ обектив, Фронтално положение, 10‑Кратно Оптично Увеличение, PTZ Камера за Бизнес срещи за онлайн обучение (штепсельная щепсел ?
Новинка

Място за срещи Naroote, HD 1080P, 100-240 В, Въртящ обектив, Фронтално положение, 10‑Кратно Оптично Увеличение, PTZ Камера за Бизнес срещи за онлайн обучение (штепсельная щепсел САЩ)

BGN 53.07

В магазина

ФУНКЦИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО позициониране : Помещение за срещи и има функция за предварителен позициониране, която може предварително да се инсталира положение и да се върне в определено положение на един бутон1‑100 градуса / SVertical ъгъл на въртене : 90 градуса (±45 градуса) 0. Ултра широк ъгъл : от USB PTZ камера е 128 градуса ултра широк ъгъл на зрителното поле, без изкривявания, на голяма площ на покритие, за да отговарят на нуждите на различни срещи.8 градуса за Близкия край, 5.Сверхширокоугольная : USB, PTZ камера е сверхширокоугольное поле 128 градуса, липса на изкривяване, по-голяма зона на покритие, за да отговарят на нуждите на различни срещи. Завъртане на обектива : видео конферентна фотоапарат с обектив с възможност за завъртане на 350 градуса хоризонтално сканиране гама корона, 90 градуса вертикален флип нагоре и надолу, без мъртъв ъгъл на сканиране. 10-кратно увеличение : конферентна фотоапарат с обектив с 10-кратно увеличение, който може да бъде свободно манипулирани, за да дръпне обекти по-близо и по-далеч, след основното изображение се показва. HD 1080 P : Конферентна камера има ефект Full HD, който ви позволява да достигне до 1080 P (1920x1080) и за получаване на изображения, екстремни качество.1 MPResolution : 1080 PZoom : 10x Lens фокусно разстояние : f=5. Функция предварително инсталиране : помещение среща pre настройка функция, която може предварително да поставите в положението и се върна към зададената позиция с помощта на един бутон. Обектив : HD-конферентна камера е оборудвана с превъзходно оптично увеличение-обектив, който по-добре може да се гарантира гладкото и ясни HD изображения.Обектив : HD-конферентна камера е оборудвана с превъзходно оптично увеличение-обектив, който по-добре може да се гарантира гладкото и ясни HD изображения.0 Horizontal ъгъл на въртене : 350 градуса (±175 градуса) 0.

Характеристики на офертата

2 x AAA Batteries (not Included):
Voltage:
100‑240V
How to Use:
See instructions for use in detail:
packing list:
1 x Camera:
1 x Instruction Manual:
1 x Ceiling Bracket:
1 x USB Connection Cable:
4 x :

Клиентите също избират