MNSRUU 2 Опаковки Qtip Притежателя Органайзер Диспенсер Пеперуда Череп Бохо Кутия За Съхранение В Банята Притежателя на Памучен Тампон Контейнери за Баня за Памучни та?
Новинка

MNSRUU 2 Опаковки Qtip Притежателя Органайзер Диспенсер Пеперуда Череп Бохо Кутия За Съхранение В Банята Притежателя на Памучен Тампон Контейнери за Баня за Памучни тампони/Втулки / Зъбни конци

BGN 0.67

В магазина

Идеален за баня, кухня, тоалетна масичка, но и чудесно в домашния офис за кламери, гумени ленти, кламери папки и т Причина : Прозрачни контейнери за баня-незаменим елемент за съхранение на баня и тоалетна масичка.РАЗМЕР Полупрозрачен дизайн с матиран ефект.Q2 : тя Е прозрачна банка?Има ли тъмни мотиви също са прозрачни?A2 : Всички те са полупрозрачни дизайн с матиран ефект.Размер Пластмасов материал, който не се притеснява за случаен разбитии 3.Това не закручивающаяся на кутията.МАТЕРИАЛ С полу-прозрачна матиран ефект дизайн. Използвайте тази на банката, да събира своите малките неща и никога не се притеснявате за това, че те ще бъдат изгубени или ще им бъде трудно да се намери - ВЪПРОС и отговор - В1 : просто затворете капака или ще трябва да ги завъртете до / дръпнете?A1 : Просто вдигнете капака. за Съхранение : Памучни дискове, топки памук и памук пръчици, гумени ленти за коса, щипки за коса и т.Q3 : Достатъчно ли е тази буркани за съхранение на шоколадови бонбони?A3 : Банка може да бъде твърде малка за бонбони или зелен сапун. Опаковка : 2 опаковки / 4 опаковки на празни банки 4.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират