UBEI Електрическа топла вода чанта за Кучета и Котки със Защита от ухапвания, Стоманен кабел, Водоустойчив Регулируема Топла Подложка за Кучета, Топло за домашни люб?
Новинка

UBEI Електрическа топла вода чанта за Кучета и Котки със Защита от ухапвания, Стоманен кабел, Водоустойчив Регулируема Топла Подложка за Кучета, Топло за домашни любимци, Одеяла Deds и Развъдник 17,7 см x 17,7 инча

BGN 12.79

В магазина

Ниско и безопасно напрежение, най-добре е да използвате за легла за кучета/котки, подходящи за по-възрастни домашни любимци, домашни любимци с артрит, новородени домашни любимци, бременни домашни любимци или животни, восстанавливающихся след болест или травма, така че согревающее одеало за домашни любимци през зимата е много полезно тези топли постелки за кучета подходящи за употреба на открито (трябва да бъдат сухи, а мокри) или в закрити помещения. Не слагайте го при използване.Моля, използвайте го внимателно, ако невнимателно използване може да доведе до повреда, пожар, токов удар или смърт.Предупреждение : Това е електрическо продукт, а не играчка. Не перете и не се изтрие подсушете с; 4. Изключвайте мат, когато си тръгнат; 6.Не поставяйте щепсела в контакта, докато уплътнението е напълно суха. Не използвайте го, когато той се намокри, изпращане на списъка : 1 х топла вода чанта за домашни любимци Като почистване : Изключете отопление тампон, и избършете с влажна кърпа.Топло за домашни любимци, за кучета и котки : топло за домашни любимци от трето поколение със строги стандарти за электробезопасности.Нагревателен подложка за домашни любимци помага на домашно животно (куче, котка, кролику и т. Махнете я далеч от децата; 5.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират