JVJH USB Настолен Вентилатор, Преносими Охлаждащ Вентилатор с 4 Скорости, Силен Въздушен поток и Ниско Ниво на Шум, възможност за Регулиране на Степента на Въртене за в?
Новинка

JVJH USB Настолен Вентилатор, Преносими Охлаждащ Вентилатор с 4 Скорости, Силен Въздушен поток и Ниско Ниво на Шум, възможност за Регулиране на Степента на Въртене за вашия Офис, за Къмпинг, за Пътуване на открито

BGN 2.67

В магазина

През зимата настолен вентилатор работи с нагревател за бърза циркулация на топлия въздухПрез лятото стаен вентилатор ускорява циркулацията на студен въздух от климатика и спестява електроенергия. Тиха работа-Тиха подаване на въздух с ниска скорост, дори ако ви се спи, вас никой не ще алармата.Посока : обрат на 100 градуса в ляво и дясно, регулиране на 90 градуса нагоре и надолу.Може много ефективно регулиране на скоростта в зависимост от вашите нужди. Регулируем по наклона на главата на вентилатора насочва охлаждащ въздух точно там, където трябва. Тиха работа, осигурява комфортни условия.Идеален за вашия работен плот, спалня в офиса.Това е най-добрият избор за четири сезона.Това е тих и надежден приятел по време на работа и сън. Захранва от USB за работа или у дома.Свалящ се преден капак лесно да се отстранява за почистване на перката.Използването на фен air circulator с климатик дава възможност за бързо охлаждане на цялата температурата в помещението.Дисплей за зареждане : led мига по време на зареждане, 4 индикатора винаги горят при пълно зареждане.Повишете вашия комфорт - Използване на вентилаторите за циркулация на въздуха в дома ви може да помогне за повишаване на вашия комфорт, както и намаляване на разходите за енергия.Идеален за домашен офис на открито и пътуването. режим 4-степенна скоростна кутия за избор на подходяща скорост на вентилатора според вашето желание.Настолен вентилатор с регулиране на 4 степени - Настолен вентилатор и разполага с 4 различни скорости на охлаждане, просто завъртете бутона, за да промените скоростта.

Характеристики на офертата

Material:
ABS+PP

Клиентите също избират