LYNLYN Окачен тенис на черен вентилатор за печки с топлинна захранването, дърво горелка, екологични тих вентилатор за домашна камина (цвят: A)
Новинка

LYNLYN Окачен тенис на черен вентилатор за печки с топлинна захранването, дърво горелка, екологични тих вентилатор за домашна камина (цвят: A)

BGN 2.33

В магазина

6Захранва от топлина : Fan печка произвежда енергия чрез преобразуване на топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят. Ниско ниво на шум, самогенерация, без да е необходимо батерии или електричество, низкотемпературный старт, икономия на гориво и по-бързо нагряване на плочата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина. Работна температура 50 ~ 345 : Вентилатор се върти при достигане на температура 50 (122).От горещо основата на вентилатора, толкова по-бързо той се върти и толкова повече въздух да циркулира в стаята.По-малка консумация, по - голяма ефективност- Намаляване на разхода на гориво и бързо согрейте помещение. Прости остриета могат да управляват по-големи двигатели.Нормална работна температура е 50 ° C до 350 ° C.Ако температурата на повърхността надхвърля 250 ° C, на безопасно устройство, внимателно приподнимет предната част на вентилатора, за да защити БЕЛЕЖКА и двигател.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата. Помага за подобряване на циркулацията на топлинна енергия, разпределени камина.Той се забавя и спира да се върти по малко се охлади плочи.Когато температурата в пещта е толкова ниска, че пламъкът ще изгасне, скорост на въртене каминного на вентилатора се забавя, докато той не спре да се върти.Не изисква батерии или на ток, екологично чист. 4, Сигурност : Стена и основата на каминного фен обработени анодированным алуминий, който издържа на висока температура до 752 ° F (400 ° C) и не се деформират и не обесцвечивается дори след кратка работа при високи температури. 2, продуктовата Структура : алуминиев теплоотводящий лист, тец модул, биметаллическая теплопроводящая филм, перката.Този вентилатор за дърва работи чрез преобразуване на топлинна енергия в енергия без използването на батерии или електричество.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират