Чисто етерично масло Равинцары Deve Herbes (Cinnamomum camphora), дистиллированное пара с помощта на Стъклен капкомер, 2 мл (0,06 грама)
Новинка

Чисто етерично масло Равинцары Deve Herbes (Cinnamomum camphora), дистиллированное пара с помощта на Стъклен капкомер, 2 мл (0,06 грама)

BGN 3.80

В магазина

1% за ежедневна грижа, за лицето, 5-6 капки на 30 мл масло-носителВНИМАНИЕ : този продукт не е оборудван с предпазна капачка за деца.Да се съхранява далеч от деца.Моля, обърнете внимание, че тъй като бутилки с широко гърло с обем 2 мл не, ние поставяме 2 мл във флакон с обем 5 мл. флакони с обем 2 мл пълни с ръчно нашите опитни техници в лабораторията, така че може и да не са запечатани.Измивайте ръцете си след докосване на етерични масла.Нашата гама включва също и Смес от Етерични масла, Ароматни масла, Естествени Билки, Масла за Тяло, Флорални води и Восъци.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : да Не се прилага директно върху кожата, винаги разбавляйте масло-носител.Ние предлагаме гаранция за удовлетвореност от нашата продукция.ВНИМАНИЕ : този продукт не е оборудван с предпазна капачка за деца.Измивайте ръцете си след докосване на етерични масла.Метод на извличане : Парна дестилация на Ботаническото име -Cinnamomum camphora, Чисто, Органично, Неразбавленное Етерично масло терапевтичен клас, не съдържа алкохол, разтворители, веганское, Без насилие. 1 мл се състои приблизително от 16 капки. флакони с обем 2 мл пълни с ръчно нашите опитни техници в лабораторията, така че може и да не са запечатани.Ние вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен терапевтичен ефект.Стойте далеч от очите. 1% за ежедневна грижа, за лицето, 5-6 капки на 30 мл масло-носител.НИЕ ГАРАНТИРАМЕ : Чисти, Натурални и Неразбавленные Масло с най-високо качество. По този начин, флакон с обем 2 мл изглежда ще бъде попълнен на по-малко от половината.Благодаря за покупка.БРОЙ - 2 мл (0,06 унции) Тип на контейнера - Висококачествена бутилка от тъмно стъкло със стъклен взетия. По този начин, флакон с обем 2 мл изглежда ще бъде попълнен на по-малко от половината. ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ и ЧИСТОТА - Ние, производител на Deve Herbes, гарантираме, че нашите масло от чистите и натурални.Стойте далеч от очите. за външно приложение.За компанията DEVE HERBS : deve herbs - частна фирма за производство на етерични масла, специализирана в предлагането на най-добрите натурални етерични масла от местните земеделски региони по целия свят.Ние вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен терапевтичен ефект.Опитайте това без риск и със 100% гаранция за връщане на парите без никакви проблеми.Ако по някаква причина не сте доволни, ние ще заменим продукта или ще ви възстановим парите.Нашите масла са естествени, чисти, неразбавленные, с проследими произход, на най-високо качество.Моля, обърнете внимание, че тъй като бутилки с широко гърло с обем 2 мл не, ние поставяме 2 мл във флакон с обем 5 мл. 3-5% за спешната помощ, 15-30 капки на 30 мл масло-носител.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират